Magyar English Deutsch

Internetes hírújság
Teljes műsorarchívum
Keresés az archívumban
Keresés havi bontásban
Partnereink
Legyen ez a kezdőlapom
Jogi nyilatkozat
 
MA'RTA Tv Egészség Szakértői Klub Szakértői Klub Gyorszűrés Kapcsolat

Jogi Nyilatkozat


A martatv.hu weboldal üzemeltetője a MÁRTA Database Kft.

Üzemeltető adatai:
Telephely címe: H-1223 Budapest, Kistétény u. 6/A
Képviselő: Pör János ügyvezető
E-mail: martatv@martatv.hu

Minden felhasználó, aki belép a martatv.hu weboldalra és/vagy a weboldal bármely aloldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a martatv.hu által kínált egyik szolgáltatásnak sem.

A martatv.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a martatv.hu üzemeltetője jogosult.

A martatv.hu üzemeltetője előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában saját célra felhasználni, reprodukálni, átruházni, átdolgozni.

A martatv.hu weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a martatv.hu üzemeltetőjének akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a martatv.hu üzemeltetője semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok tekintetében.

A martatv.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse.
A martatv.hu üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes. A martatv.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a martatv.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, fordítási hibákból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a martatv.hu üzemeltetője kifejezetten kizárja.

A martatv.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a martatv.hu weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A martatv.hu weboldalon található adatok, leírások, árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek - tekintettel szolgáltatásaink egyediségére -, hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után adunk.


Adatvédelem

A martatv.hu weboldal ingyenesen, mindenféle hivatalos adat megadása nélkül látogatható. A honlap egyes részeinek használatához azonban szükséges néhány személyes jellegű információ megadása. A martatv.hu üzemeltetője, mint ezen személyes adatok kezelője, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezeli és tartja nyilván megadott személyes adatait. Kizárólag azokat az adatokat tartjuk nyilván, melyekre a magánszemély, vagy cég előzetesen felhatalmazást ad, illetve, amelyek egyes szolgáltatási fázisokhoz szükségesek (gyorsszűrés, számlázás). A martatv.hu üzemeltetője a közölt adatokat semmilyen körülmények között nem teszi hozzáférhetővé harmadik Fél számára.